Ik wil graag een workshop volgen, welke raad je mij aan?

Zelf aan de slag

Zelf doen staat in onze workshops centraal.  Lekker bezig zijn met koken in de praktijk, daar steek je tenslotte het meeste van op! Bij ons maken alle deelnemers zelf alle gerechten, in plaats van dat een groepje recept A maakt, en een ander groepje recept B maakt. Door 5 uur uit te trekken en 5 gerechten te maken kunnen we lekker veel behandelen én leren!

Basis workshop

We geven momenteel verschillende soorten basis workshops en raden deze aan iedereen aan wanneer je nog nooit gebarbecued hebt, net begonnen bent of nog niet super veel ervaring hebt. Je leert alle basistechnieken zoals het aansteken van de bbq, temperatuur beheersen, het gebruiken van verschillende accessoires maar je gaat ook echt mooie gerechten neerzetten. In de alle basis workshops ga je zelf alle gangen maken en is het een combinatie tussen verschillende BBQ technieken.

Masterclass

Bezit je deze kennis al en ben je er klaar voor om je skills naar een hoger niveau te tillen? Dan kun je kiezen uit een van onze masterclasses. Hierbij leer je super veel bereidingstechnieken om de lekkerste smaak te creëren. Bij een masterclass slaan we de basis over en gaan we dieper in op het koken zelf. In de 5 uur hebben we immers de tijd om die verdieping te doen. Bij vis komt bijvoorbeeld de vis nog vol binnen en dient gefileerd worden, bij schaal & schelpdieren komen de kreeften nog levend binnen.. bij wild & winter gaan we een stuk wild villen en uitbenen. We starten ook echt bij de start en eindigen met super mooie gerechten. 

Het leuke is dat we een bepaald onderwerp vastpakken en dit helemaal gaan uitdiepen met elkaar.  Kies dus een onderwerp en laat je door ons meenemen in onze passie om jouw outdoor cooking skills naar een hoger niveau te tillen!

Mocht je twijfelen of aanvullende vragen hebben, kun je altijd even contact met onze klantenservice opnemen. Zij zijn via e-mail en whats app 7 dagen per week bereikbaar en dagelijks tussen 10.00 en 17.30 uur via chat of telefoon.