Wat wanneer ik niet thuis ben bij bezorging?

Wanneer je niet thuis bent op het moment van levering hangt dit af van de wijze van bezorging. 

Bezorging via PostNL

PostNL zal het pakket de volgende dag nog een keer aanbieden, daarna brengen zij het naar een afhaalpunt in de buurt waar je het op kunt halen. Zodra je de Track & Trace code van ons hebt gekregen kun je het bezorg moment en (afhankelijk van jouw situatie) ook de locatie bijsturen. 

Bezorging BBQ via transporteur

Voordat we de BBQ bij je bezorgen hebben we samen een afspraak gemaakt over de dag en indien mogelijk tijdvak. Wij bezorgen dus alleen wanneer het jou uitkomt. Je ontvangt een Track & Trace code om je zending te volgen.
Indien je niet thuis bent op het moment van de levering zal de vervoerder je altijd proberen te bellen om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer de vervoerder voor een gesloten deur staat én de telefoon wordt niet opgenomen zal de pallet naar een depot in de buurt gaan en dient er een nieuwe afspraak gepland te worden. In dat geval worden er extra transportkosten doorberekend naar ons, deze kosten moeten wij dan helaas doorbelasten naar jou.

Bezorging BBQ via eigen transport (gemonteerde levering)

Voordat we de BBQ bij je bezorgen hebben we samen een afspraak gemaakt over de dag en indien mogelijk tijdvak. Wij bezorgen dus alleen wanneer het jou uitkomt. Onze bezorger belt wanneer hij vertrekt op het vorige adres. 

Indien je niet thuis bent op het moment van de levering zal de bezorger  je altijd proberen te bellen om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer de bezorger voor een gesloten deur staat én de telefoon wordt niet opgenomen gaan wij de rest van de route rijden en dient er in principe een nieuwe afspraak gepland te worden. In dat geval worden er extra transportkosten doorberekend. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat we de route zodanig kunnen aanpassen dat we op de terugweg de bezorging alsnog kunnen doen.