Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Onze kracht is dat we uit eigen voorraad leveren. Wij hebben honderden BBQ’s op voorraad en kunnen dus snel leveren. Door dit bovendien zelf in de hand te hebben kunnen we goede service bieden om de BBQ zo snel en goed mogelijk bij jou in de achtertuin te krijgen. Wij werken in principe niet met (wat ons betreft) klantonvriendelijke dropshipment leveringen waarbij je als consument niet weet waar je aan toe bent. BBQ’s worden altijd op afspraak geleverd.

NIET-BBQ leveringen via pakketdienst in Nederland en België

Een bestelling zonder BBQ met bijvoorbeeld accessoires via pakketpost boven de € 30,- wordt gratis verzonden. Tot € 30,- brengen wij hiervoor een bijdrage van € 4,50 in rekening. Bestellingen op werkdagen voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. 

Wij verzenden met PostNL. Je kunt je pakket volgen via track and trace zodat je weet hoe laat de postbezorger het pakket komt afleveren. Hiervoor ontvang je direct na de verzending een bevestiging per e-mail.

Langere levertijden op BBQ's dan je gewend bent

Helaas heeft de corona pandemie in de wereld van BBQ grote effecten. Omdat de pandemie al langere tijd aanhoudt merken we de effecten op leverbaarheid van producten dit jaar sterker dan ooit. Welke impact dit heeft op onze dienstverlening en levertijden lees je op deze pagina.

Verschillende opties voor levering van je BBQ

De levering van een BBQ plannen we altijd in goed overleg. Na je bestelling nemen we je contact met je op en plannen een dag waarop het voor jou goed uitkomt. De BBQ is namelijk niet een pakketje wat we door de brievenbus kunnen stoppen of bij de buren kunnen afgeven :). Bij verschillende BBQ merken heb je een keuze tussen zelf je BBQ monteren of dat wij dit voor je doen. Na je bestelling nemen we contact met je op om de levering te plannen.

Levering van een BBQ: montage & installatie

Bij veel BBQ’s zoals Kamado Joe, Bastard, Traeger, Green Mountain Grills en Napoleon kun je optioneel kiezen voor een gemonteerde persoonlijke levering als extra service. Wij monteren de BBQ voor je en komen hem persoonlijk op afspraak in je achtertuin installeren. Hoe makkelijk is dat? Geen gedoe, startklaar en geen verpakkingsmateriaal in je huis. Het aansluiten van gas, elektra, wifi, water en dergelijke valt buiten deze service.

We leveren tot waar het in redelijke zin mogelijk is. We gaan bijvoorbeeld geen trappen op of af en ook grind is een no-go. De kosten voor deze optie staan in principe vast, mits we je levering combineren op een route. Zoals je begrijpt maken we uit efficiëntie en milieubewustzijn logische routes met meerdere adressen. Mochten we niet op kort termijn in de buurt zijn en je wilt toch de levering inplannen kan het zijn dat we hiervoor een bijdrage in transport vragen (€ 0,50 per km vanaf 50km).

Levering van een BBQ: zelf monteren

Zelf je BBQ monteren is niet helemaal niet lastig met behulp van de bijgevoegde installatie handleiding. Na je bestelling nemen we contact met je op om de de leverdag in te plannen die je zelf kiest. In het magazijn wordt je bestelling op een pallet ingepakt, de transporteur komt je bestelling hier halen en levert hem op de afgesproken dag bij je af. Je krijgt een track&trace hiervan om je bestelling te volgen, we vragen we je wel (just in case je pallet vertraging oploopt) om de gehele dag beschikbaar te zijn om je bestelling in ontvangst te nemen.

VIP service bij Big Green Egg

De VIP service, enkel beschikbaar bij Big Green Egg, omvat verschillende diensten zoals een workshop, extra ondersteuning en de speciale levering. Op afspraak komen we langs en rollen de volledig gemonteerde Big Green Egg zo bij jou de achtertuin in. Wel zo handig aangezien je niet een hele dag thuis hoeft te blijven en de Big Green Egg niet zelf in elkaar hoeft te zetten.

We leveren tot waar het in redelijke zin mogelijk is. We gaan bijvoorbeeld geen trappen op of af en ook grind is een no-go. De levering in de VIP service is in principe altijd gratis, mits we je levering combineren op een route. Zoals je begrijpt maken we uit efficiëntie en milieubewustzijn logische routes met meerdere adressen. Mochten we niet op kort termijn in de buurt zijn en je wilt toch de levering inplannen kan het zijn dat we hiervoor een bijdrage in transport vragen (€ 0,50 per km vanaf 50km).

BBQ afhalen

Wil je je BBQ afhalen kan dat uiteraard ook, we helpen je graag met het inladen en je hebt je BBQ direct in huis. Ook is er dan de gelegenheid om wat meer informatie in te winnen of tips te krijgen voor de lekkerste recepten.